Vi har alltid beundrat emaljskylten med sin mjuka form och klassiska stil. När vi firade vår 20 åriga bröllopsdag fick vi ett erbjudande som gjorde det möjligt att få jobba med emaljskyltar. För oss känns det som en fantastisk möjlighet att få arbeta tillsammans med något vi verkligen tror på. Anna med sitt intresse för inredning, färg och form, känsla för trender och vad som är rätt i olika miljöer oavsett om det är retro, vintage eller rent hantverk. Jonas med en lång erfarenhet från reklambranschen. En perfekt kombination helt enkelt!

VÅR VISION

Vackrare med åren

Vi erbjuder något som ingen annan har, en smidig, tydlig och inspirerande köpupplevelse och framför allt, en skylt som bara blir vackrare med åren!

 Arkitektur och trender förändras, vi vill kunna ge våra kunder en skylt som passar alla stilar. Den gamla och traditionella emaljskylten har alltid, och kommer alltid, att ha en given plats i vår omgivning, oavsett om det är i form av ett husnummer, en gatuskylt, en ”här vaktar jag”, eller något annat. Men även en skylt med modern touch kommer kunna smycka sin plats i generationer och bli en ”klassiker”.

EGNAHEMS EMALJSKYLT

Emaljskylten

Vi ser inte en emaljskylt som ett impulsköp, utan ett vackert smycke som skapar en livslång relation med ditt hus. Vårt recept för detta är att blanda ett mått gammal gedigen skyltkonst med en nypa modern design, och du har därmed skapat något nytt och unikt! Att mixa gammal teknik med samtida stil har en otrolig dynamik som ger många spännande former! Med våra olika skyltar och modern design ser vi en renässans och en ny epok med emaljskyltar!

Guide: så designar du din egen skylt

Titta igenom filmen för att se hur du designar din emaljskylt

Önskar du hjälp eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Personlig service

Vill du ha hjälp att designa din skylt?

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi

Denna webbplatsen använder cookies